Möten du minns!

Att mötas på Gotland är magiskt och vi kan ön på våra fem fingrar. Vi arrangerar ert event, er kick off, konferens och teambuilding på ett sätt som ger upplevelser och energi som stannar kvar hos er länge. Gotland är vår hemmaplan, välkommen hit.

Optimal konferens

Efter över tio år i branschen och tusentals genomförda event vet vi att en konferens, en kick off eller ett möte är en viktig investering för ert företag – inget får gå fel. Oavsett om du är företagsledare, sekreterare och jobbar på resebyrå, eventbolag eller bokningsbolag och fått i uppgift att arrangera ett möte, vet vi att det är nu det gäller, det är direktsändning och det finns inga utrymmen för misstag.

Vi skapar bästa möjliga förutsättning för just ert möte, oavsett om det är att hitta det bästa hotellet, roligaste aktiviteten eller den bästa processledaren för er workshop.

Äventyr och event

Ge oss en plats, en grupp och ett par timmar så lovar vi att skapa en spännande aktivitet. Genom åren har vi byggt upplevelser baserade på Visbys medeltida historia, grekisk mytologi, gotländskt kulturarv och olika företags värdegrunder.

Vi går igång på att skapa intressanta koncept kopplade till möten mellan människor, företagskulturer och de platser vi befinner oss på. Ibland handlar det om 700 personer som vill uppleva Världsarvets Visby, andra gånger är det 150 personer som vill uppleva Stockholms arkitektur. Oavsett förutsättningarna är det platsen, människorna och historien som gemensamt skapar upplevelsen.

Gotland på riktigt

Vårt ursprung och vår erfarenhet har givit oss ett unikt kontaktnät på Gotland. Många menar att vi känner alla och har koll på varenda skrymsle och vrå på ön.

Vi vill ge våra gäster en äkta upplevelse av Gotland, att ni ska få lära känna ön, dess kultur, människor och natur. Ibland handlar det ”bara” om att bjuda på fika hemma i ett bondkök, låta en grupp utmana ett gäng bondsorkar i gutniska lekar eller smaka nybryggd Gotlandsdricke i ett brygghus. Andra gånger är det lite mer omfattande då vi bjuder på ett klassiskt Gotlandskalas på en loge, cyklar längs Ekstakusten eller låter våra gäster köra traktor och lasta balar.

Oavsett är det en upplevelse av Gotland – på riktigt.